Το Death Stranding Director’s Cut έρχεται στους υπολογιστές

Οι 505 Games και Kojima Productions έκαναν γνωστό πως το Death Stranding Director’s Cut πρόκειται να κυκλοφορήσει και στους υπολογιστές μέσα στο προσεχές διάστημα.

Η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού θα ενσωματώνει την νέα τεχνολογία γραφικών Xe Super Sampling της Intel,

η οποία χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση (machine learning) για να προσφέρει την δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού με “υψηλές γραφικές λεπτομέρειες και υψηλές επιδόσεις”. Επιπλέον, θα ενσωματώνεται υψηλός ρυθμός ανανέωσης, λειτουργία Photo Mode και υποστήριξη για οθόνες με ultra-wide διάταξη.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της 505 Games: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Intel για το Death Stranding Director’s Cut σε υπολογιστές. Το Death Stranding ήταν ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι για τους χρήστες υπολογιστών και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πως η νέα τεχνολογία XeSS της Intel θα βελτιώσει τις εμπειρίες τους στο Director’s Cut.”

Το Death Stranding Director’s Cut κυκλοφόρησε αρχικά τον περασμένο Σεπτέμβριο στο PS5, ενώ η μετάβασή του στους υπολογιστές προγραμματίζεται για την ερχόμενη άνοιξη.

The post Το Death Stranding Director’s Cut έρχεται στους υπολογιστές appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα