Τι ετοιμάζει η Ubisoft για την παρουσίασή της στη φετινή Ε3

Η Ubisoft αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφιακή παρουσίαση της, το Ubisoft Forward, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου στο πλαίσιο της φετινής E3, όπου θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το Rainbow Six Quarantine (λογικά θα έχουμε αλλαγή στον τίτλο),

όπως co-op gameplay και νέα trailer. Πριν από την παραπάνω αποκάλυψη θα προηγηθούν διάφορα νέα και updates για ήδη υπάρχοντες τίτλους όπως οι For Honor, The Crew 2 και Watch Dogs: Legion.

Στη συνέχεια θα έχουμε τη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με τα Far Cry 6 και Riders Republic, καθώς και updates για τα Assassin’s Creed Valhalla και Rainbow Six Siege, μαζί με υλικό για τη σειρά Mythic Quest του Apple TV+ αλλά και την κινηματογραφική παραγωγή Werewolves Within.

Το Ubisoft Forward έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί μέσω Twitch, YouTube αλλά και στο ubisoft.com/Forward, με υπότιτλους σε δώδεκα διαφορετικές γλώσσες, αμερικανική νοηματική γλώσσα και αγγλική περιγραφή ήχου. Τέλος, να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ubisoft EMEA, Alain Corre, θα μας περιμένουν και “μερικές εκπλήξεις”.

The post Τι ετοιμάζει η Ubisoft για την παρουσίασή της στη φετινή Ε3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα