Kαθυστέρηση για το επόμενο God of War

Σε δυσάρεστα νέα προχώρησε η Sony για όσους περίμεναν νεότερα σχετικά με τη μετάβαση του Kratos και του Atreus στο PlayStation 5, καθώς ανακοίνωσε και επισήμως πριν από λίγο πως το νέο God of War

δεν θα κυκλοφορήσει φέτος όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα καθυστερήσει έως την επόμενη χρονιά.

Όπως αναφέρει ο Hermen Hulst, επικεφαλής των PlayStation Studios της Sony: “[Το God of War] ξεκίνησε λίγο αργότερα [από το Horizon Forbidden West]. Λοιπόν, έχουμε πάρει την απόφαση να καθυστερήσουμε αυτό το παιχνίδι μέχρι το επόμενο έτος, για να διασφαλίσουμε πως το Santa Monica Studio μπορεί να προσφέρει το εκπληκτικό παιχνίδι God of War που όλοι θέλουμε να παίξουμε.“

Εν συνεχεία, ακολούθησε και η επίσημη επιβεβαίωση πως το άκρως αναμενόμενο sequel του God of War θα κυκλοφορήσει και στο PS4, όπως επίσης αναφέρεται ότι θα συμβεί και με το Grand Turismo 7. “Όπου έχει νόημα να αναπτύξουμε έναν τίτλο τόσο για το PlayStation 4 όσο και για το PlayStation 5, όπως το Horizon Forbidden West, το επόμενο God of War και το Gran Turismo 7, θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε“, προσθέτει ο Hulst.

“Κι αν οι κάτοχοι του PlayStation 4 θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι, τότε μπορούν. Εάν θέλουν να συνεχίσουν και να παίξουν την έκδοση για το PlayStation 5, αυτό το παιχνίδι θα είναι εκεί για αυτούς“.

Επιπροσθέτως, το “God of War Ragnarök” δεν φαίνεται να είναι εν τέλει η ονομασία που θα φέρει ο εν λόγω τίτλος, όπως είχαμε συμπεράνει από το Teaser Trailer που είχε προβληθεί αρχικά. “Η ονομασία και το logo για τον επερχόμενό μας τίτλο God of War δεν είναι ακόμα οριστικά“, αναφέρει εκπρόσωπος της Sony στο IGN.

Το επόμενο μέρος της σειράς God of War ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αρχικό παράθυρο κυκλοφορίας μέσα στο τρέχον έτος. Πλέον, όμως, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2022 τόσο σε PlayStation 4 όσο και σε PlayStation 5.

The post Kαθυστέρηση για το επόμενο God of War appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα