Τι ετοιμάζει η Insomniac Games για το μέλλον του “Sunset Overdrive”;

Η Sony Interactive Entertainment φαίνεται ότι έκανε κινήσεις για να καταχωρήσει το εμπορικό σήμα (trademark) για το “Sunset Overdrive” στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, 26 Απριλίου 2021.

Να θυμίσουμε ότι το Sunset Overdrive, είχε αναπτυχθεί από την Insomniac Games και εκδόθηκε από την Microsoft για το Xbox One τον Οκτώβριο του 2014, ενώ τον Νοέμβριο

του 2018 είχε ακολουθήσει η διάθεση του για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επίσης η Insomniac Games είχε πάντα την πλήρη ιδιοκτησία του IP, γεγονός που το έκανε ιδιοκτησία της Sony Interactive Entertainment μετά από την εξαγορά του studio ανάπτυξης τον Αύγουστο του 2019. Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που το εμπορικό σήμα (trademark) καταχωρήθηκε από τη Sony Interactive Entertainment.

Το παραπάνω γεγονός δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι, αλλά κάνει σαφές ότι η Sony ενδιαφέρεται τουλάχιστον για το IP και το όνομα. Να σημειώσουμε ότι το Sunset Overdrive δεν έχει ακόμη γίνει διαθέσιμο σε κονσόλες PlayStation, αλλά η Insomniac Games είχε υπαινιχθεί κατά το παρελθόν ότι ενδιαφέρεται να αναπτύξει μια συνέχεια. Με την πρόσφατη επιστροφή του director του Sunset Overdrive, Drew Murray, στην Insomniac, φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα για τη Sony αν αποφασίσει και θέλει να προχωρήσει με τη σειρά.

The post Τι ετοιμάζει η Insomniac Games για το μέλλον του “Sunset Overdrive”; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα