«Τεράστιες» αναβαθμίσεις για το Splatoon 2

Νέα επίπεδα, αύξηση στο level cap, νέο mode και πολλά ακόμα.

Όπως έγινε γνωστό από την Nintendo, το παιχνίδι βολών τρίτου προσώπου, Splatoon 2, για το Nintendo Switch, θα λάβει δύο δωρεάν updates, μέσα από τα οποία θα προστεθούν αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Συνολικά, θα έχουμε την προσθήκη τεσσάρων νέων «πεδίων μαχών»

(που θα δοθούν σταδιακά), ενός νέου Salmon Run επιπέδου, αύξηση στο level cap των παικτών, νέο mode, νέα αντικείμενα εξοπλισμού, νέα μουσικά κομμάτια και πολλά ακόμα.

Με το πρώτο update οι παίκτες θα βρουν το εμπορικό κέντρο MakoMart, το οποίο έγινε διαθέσιμο την Παρασκευή (24/11) που μας πέρασε, και τα Shellendorf Institute, Walleye Warehouse και Arowana Mall, με τα δυο τελευταία επίπεδα να αποτελούν επιστροφή από τον πρώτο τίτλο Splatoon. Έπειτα έχουμε την προσθήκη του Salmonid Smokeyard στο Salmon Run multiplayer mode του τίτλου και την αύξηση του level cap των παικτών από level 50 στο level 99. Όσοι παίκτες φτάσουν στο level 99, θα μπορούν να ξαναγυρίζουν στο level 1, έχοντας όμως δίπλα από αριθμό του επιπέδου τους ένα «αστεράκι», δείχνοντας το επίτευγμά τους. Τέλος με το update έχουν προστεθεί περίπου 140 διαφορετικά κομμάτια εξοπλισμού για τους παίκτες - παπούτσια, κράνη, ρούχα- και νέα μουσικά κομμάτια.

Όσον αφορά στο δεύτερο update, η Nintendo έχει σχεδιάσει να το δώσει μέσα στον Δεκέμβριο. Το update θα έχει ένα νέο game mode με την ονομασία Clam Blitz. Οι παίκτες, στο νέο αυτό mode, θα πρέπει να συλλέγουν κοχύλια, που θα βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στους χάρτες και μετά να τα ρίξουν μέσα σε ένα καλάθι που θα βρίσκεται κοντά στην βάση των αντιπάλων.

Περισσότερα για τα δύο updates του Splatoon 2 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo.

Το Splatoon 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα