Σύντομα η διάθεση του Oddworld: Soulstorm στις κονσόλες της Microsoft

Tο Oddworld: Soulstorm φαίνεται ότι είναι έτοιμο να γίνει διαθέσιμο στις οικιακές κονσόλες της Microsoft -τα Xbox Series X/S και Xbox One- σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Abe και των καταπιεσμένων συναδέλφων του καθώς

προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους προς την ελευθερία και τη σωτηρία. Ως Abe, οι παίκτες θα χρειαστεί να οδηγήσουν τους Mudokon στην ασφάλεια ή να διακινδυνεύσουν να εξαφανιστεί το είδος τους.

“Εξερευνήστε 2.9D περιβάλλοντα σε μια τεράστια κινηματογραφική κλίμακα, γεμάτα με έναν εντυπωσιακό οπτικό τομέα”, αναφέρει το τελευταίο δελτίο Τύπου από την δημιουργό του τίτλου, την Oddworld Inhabitants. “Αναζητήστε εφόδια, φτιάξτε όπλα, οπλίστε τους ακολούθους σας, λύστε γρίφους και μάθετε την πραγματική μοίρα του Abe, ενώ παραδίδετε με ασφάλεια και τους 1.000 ακολούθους στην ελευθερία. Η αποτυχία σημαίνει εξάλειψη ολόκληρου του είδους του”.

Διαθέτοντας μεγάλα 2.9D side-scrolling περιβάλλοντα για εξερεύνηση, με περίπου 15 ώρες gameplay, με μια σκοτεινή ιστορία με μια “διεστραμμένη” αίσθηση του χιούμορ, εναλλακτικά endings με βάση τον αριθμό των Mudokons που καταφέρνουμε να σώσουμε και δύο bonus επίπεδα για ξεκλείδωμα, το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνιση του στα Xbox Series X/S και Xbox One, με την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το Oddworld: Soulstorm κυκλοφορεί ήδη για PC, PlayStation 4 και PlayStation 5, τη συλλεκτική έκδοση του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ.

The post Σύντομα η διάθεση του Oddworld: Soulstorm στις κονσόλες της Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα