Στην κυριότητα της Frogwares τα publishing rights του The Sinking City

Μετά από μια δικαστική διαμάχη με τον εκδότη Nacon, το ουκρανικό studio ανάπτυξης Frogwares έχει πλέον τα μοναδικά δικαιώματα publishing του The Sinking City.

Η Frogwares είχε κατηγορήσει την Nacon ότι διεκδίκησε τα πνευματικά δικαιώματα του The Sinking City μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το 2019, και για παρακράτηση των κεφαλαίων (milestone payments και loyalties).

Η Frogwares

προσπάθησε να «βγάλει» το The Sinking City από το Steam και το 2021 παρακινούσε το κοινό να μην αγοράσει το παιχνίδι από την πλατφόρμα. Η εταιρεία εξέδωσε ακόμη και ένα DMCA takedown για τον τίτλο.

Σε μια ανάρτηση από την Frogwares – στο Steam – η εταιρεία μοιράστηκε ότι είναι πλέον ο μοναδικός publisher του παιχνιδιού και ότι θέλει να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της τα παραπάνω γεγονότα:

“Η Frogwares είναι πλέον ο μοναδικός publisher του The Sinking City σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Steam. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αφήσουμε επιτέλους όλο αυτό το θέμα πίσω μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για το μέλλον του franchise”.

The post Στην κυριότητα της Frogwares τα publishing rights του The Sinking City first appeared on GameOver.

The post Στην κυριότητα της Frogwares τα publishing rights του The Sinking City appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα