Σταματάει η υποστήριξη του Super Bomberman R Online

Η Konami έκανε γνωστό ότι το Super Bomberman R Online πρόκειται να “κατεβάσει ρολά” τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, περίπου 18 μήνες από το ντεμπούτο του τίτλου για Xbox One, PlayStation 4, Switch και PC. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει για το Google

Stadia το 2020, προτού κάνει την μετάβασή του και σε άλλες πλατφόρμες τον Μάιο του 2021.

“Αυτή η υπηρεσία συνέχισε να λειτουργεί με την υποστήριξη πολλών χρηστών από την κυκλοφορία της τον Μάιο του 2021”, αναφέρει η Konami στην ανακοίνωση της. “Αλλά λόγω διαφόρων συνθηκών, αποφασίσαμε να τερματίσουμε την υπηρεσία σε όλες τις πλατφόρμες την 1η Δεκεμβρίου 2022 στη 01:00 (UTC)”.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η πώληση των Bomber Coins και Premium Packs σταματά επίσης την 1η Ιουνίου, με μια σύσταση όλα τα αχρησιμοποίητα Bomber Coins να χρησιμοποιηθούν πριν από τη λήξη της υπηρεσίας. “Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε το παιχνίδι μέχρι το τέλος της υπηρεσίας”.

Ενώ το free-to-play Super Bomberman R Online και το battle royale mode 64 παικτών, με τον τίτλο “Battle 64”, δεν θα είναι διαθέσιμα μετά την 1η Δεκεμβρίου, το επί πληρωμή Super Bomberman R του 2018 θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για αγορά. ενώ η Konami σχεδιάζει και νέα Bomberman projects για το μέλλον.

“Η σειρά Bomberman προχωρά με νέα projects”, καταλήγει η δήλωση της Konami. “Ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σύντομα για αυτό το projects. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στη σειρά “Bomberman”.

The post Σταματάει η υποστήριξη του Super Bomberman R Online appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα