Το Saint Kotar θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες

Η εκδότρια εταιρεία SOEDESCO ανακοίνωσε ότι το Saint Kotar της Red Martyr Entertainment, ένας point & click psychological horror detective τίτλος, θα κάνει την εμφάνισή του σε νέες πλατφόρμες μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση του τίτλου που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές απέσπασε αρκετά θετικές κριτικές..

Το Saint Kotar διαδραματίζεται σε μια κοιλάδα

στην Κροατία και μας δίνει τη δυνατότητα να εναλλασσόμαστε ελεύθερα μεταξύ δύο χαρακτήρων -των Benedek και Nikolay- βιώνοντας τα γεγονότα μέσα από τη μοναδική προοπτική του κάθε χαρακτήρα, καθώς αναζητούν έναν αγνοούμενο συγγενή τους στην πόλη του Sveti Kotar, ένα μέρος που έχει “κυριευτεί”  από τον αποκρυφισμό.

Έχοντας ως κύρια επιρροή τα horror στοιχεία του Lovecraft, το Saint Kotar θέλει τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη παρουσία που κυνηγά τους αδύναμους, ενώ ο αγνοούμενος συγγενής των πρωταγωνιστών λέγεται ότι εμπλέκεται σε φρικτές δολοφονίες στο Sveti Kotar. Θα χρειαστεί να αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τα μακάβρια, απόκρυφα τελετουργικά της πόλης, μέσα από επιλογές που θα καθορίζουν την πορεία της ιστορίας.

Το Saint Kotar θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 14 Οκτωβρίου.

The post Το Saint Kotar θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα