Στα πλάνα της Platinum ένα νέο Bayonetta

Συζητήσεις και για αλλαγή κεντρικού χαρακτήρα.

Στο ενδεχόμενο συνέχισης της δημοφιλούς action σειράς Bayonetta στάθηκε σε μια εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε ο Atsushi Inaba, παραγωγός στην Platinum Games. Στα πλαίσια του πρόσφατου Bitsummit, ο Atsushi Inaba ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: "Το Bayonetta 3 είναι κάτι το οποίο επιθυμούμε να δημιουργήσουμε, ενώ συζητούμε συχνά στην εταιρία για το πώς πρέπει να προσεγγίσουμε έναν καινούργιο τίτλο. Αλλά, σε αυτό το σημείο που είμαστε, ακόμη τίθενται

διάφορα θέματα. Όπως, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ίδια πρωταγωνίστρια, να δημιουργήσουμε ένα νέο χαρακτήρα ή να χρησιμοποιήσουμε κάποιον άλλο για το συγκεκριμένο ρόλο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο να αναφέρουμε με βεβαιότητα για το συγκεκριμένο θέμα".

Επιπλέον, ο παραγωγός στην ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης σημείωσε, με την ευκαιρία της πρόσφατης διάθεσης των Bayonetta και Vanquish στους υπολογιστές, τα εξής: "Η πρόθεσή μας δεν είναι να παίρνουμε παλαιότερα παιχνίδια και να τα επανακυκλοφορούμε μέσα από το Steam, αλλά να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με τους τίτλους από το studio". Περαιτέρω, όσον αφορά την πιθανότητα διάθεσης του Nier: Automata στο Nintendo Switch, ο Ιάπωνας παραγωγός δήλωσε ότι η κυκλοφορία των τίτλων στις διάφορες πλατφόρμες εξαρτάται κυρίως από τους publishers με τους οποίους συνεργάζονται.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην υλοποίηση του Bayonetta 2 βοήθησε και η συνεργασία της Platinum Games με τη Nintendo, ένα δεδομένο που ενδέχεται να επηρεάζει και τις πλατφόρμες διάθεσης για την ενδεχόμενη συνέχειά του. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε νεότερα για το μέλλον της πλανεύτρας μάγισσας, από τα μέλη της ταλαντούχας ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα