Στα μέσα Σεπτεμβρίου η διάθεση της online υπηρεσίας του Switch

Με πρόσβαση σε online multiplayer, τίτλους του NES κ.α.

Η Nintendo έκανε γνωστό ότι η online υπηρεσία που ετοιμάζει, το "Nintendo Switch Online", θα γίνει διαθέσιμη για το κοινό στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η εν λόγω υπηρεσία θα είναι επί πληρωμή

και θα προσφέρει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη από κλασικούς τίτλους του NES με online πρόσθετες λειτουργίες, ανάμεσα στους οποίους οι χρήστες θα μπορούν να βρουν τα Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda και Dr. Mario.

Επίσης θα προσφέρεται η δυνατότητα για online παιχνίδι σε τίτλους για το Nintendo Switch, όπως τα Splatoon 2, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe και Mario Tennis Aces και, φυσικά, όλων όσων διαθέτουν multiplayer modes. Επιπλέον, θα προσφέρεται η δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων σε cloud για τα περισσότερα παιχνίδια, καθώς κι η χρήση πρόσθετων λειτουργιών για την εφαρμογή κινητών τηλεφώνων Nintendo Switch Online, η οποία θα βελτιώνει την online εμπειρία σε κάποιους από τους τίτλους.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως η ακριβής ημερομηνία λειτουργίας, θα γίνονται γνωστές όσο πλησιάζουμε στη διάθεση της υπηρεσίας. Περισσότερες πληροφορίες για το Nintendo Switch Online, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα