“Σημαντική ενίσχυση” για τη Bioware

Το μακροχρόνια στέλεχος της συγγραφικής ομάδας της Eidos Montreal, Mary DeMarle, αποχώρησε από το studio ανάπτυξης, για να συμμετάσχει -όπως εικάζεταο- στην ανάπτυξη του νέου Dragon Age, του Dragon Age Dreadwolf, της BioWare.

Η

DeMarle είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Eidos Montreal το 2007 και εργάστηκε σε πολλά παιχνίδια της σειράς Deus Ex κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο studio, συμπεριλαμβανομένων των Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided και Deus Ex GO. Υπηρέτησε επίσης ως senior narrative designer στο Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Τώρα, σύμφωνα με ένα update στη σελίδα της στο LinkedIn, η βετεράνος δημιουργός εγκατέλειψε την Eidos Montreal μετά από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια, για να ενταχθεί στη BioWare και την EA, έχοντας αναλάβει τον ρολό της senior narrative designer.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποχώρηση της DeMarle από την Eidos Montreal έρχεται λίγο μετά την πώληση του studio από την Square Enix στο Embracer Group, μαζί με πολλά IP, συμπεριλαμβανομένων των Deus Ex, Tomb Raider και Thief.

Τέλος να θυμίσουμε οτι η BioWare, εκτός από την ανάπτυξη του Dragon Age: Dreadwolf, έχει σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης ένα νέο sequel του Mass Effect.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η DeMarle θα εργαστεί πάνω στο επόμενο Mass Effect, καθώς ο project director της BioWare, Michael Gamble, επιβεβαίωσε ότι η Mary DeMarle θα ενταχθεί στην ομάδα του Mass Effect αναλαμβάνοντας την θέση του senior narrative director.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που σας ενημερώνω ότι η Mary DeMarle θα ενταχθεί στην ομάδα Mass Effect ως Senior Narrative Director”, δήλωσε ο Gamble σε μια ανάρτηση του στο Twitter. “Έχετε δει τη δουλειά της στα Guardians of the Galaxy και Deus Ex (για να αναφέρουμε μερικά!). Είναι απίθανη”.

Oh, hey!
I'm really excited to let you know that Mary DeMarle will be joining the Mass Effect team as Senior Narrative Director. You've seen her work in Guardians of the Galaxy & Deus Ex (to name a few!). She's amazing.

— Michael Gamble (@GambleMike) July 4, 2022

The post “Σημαντική ενίσχυση” για τη Bioware appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα