Σημαντική αποχώρηση από τη Bioware

Ο senior creative director του Dragon Age, Matthew Goldman, αποχώρησε από τη BioWare, σύμφωνα με μια αναφορά του Kotaku.

Ο Goldman είχε υπηρετήσει ως art director στα Dragon Age: Origins και Dragon Age

II, και ήταν ο κύριος visual director στο Dragon Age: Inquisition. Από τότε, κατείχε την θέση του senior creative director για το Dragon Age ως σειρά, συμπεριλαμβανομένου του Dragon Age 4, όπως φαίνεται, σύμφωνα με το εσωτερικό email της BioWare που ανακοινώνει την αποχώρησή του.

“Κατανοούμε ότι η αποχώρηση του Matt έχει αντίκτυπο σε εσάς, καθώς και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Να είστε βέβαιοι ότι η δέσμευσή μας για ένα παιχνίδι Dragon Age υψηλής ποιότητας δεν έχει παραιτηθεί και δεν θα στείλουμε ένα παιχνίδι που δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα της BioWare”, αναφέρει το email του γενικου διευθυντή της BioWare, Gary McKay.

“Εμείς, συμπεριλαμβανομένης της εκτελεστικής ομάδας της EA, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία, στο studio και στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το παιχνίδι για να προωθήσουν το όραμά μας”.

Το Dragon Age 4 έχει μια κάπως ταραχώδη εξέλιξη μέχρι στιγμής, καθώς αρχικά υπήρχε το πλάνο να περιέχει ένα “βαρύ multiplayer στοιχείο”, το οποίο έκτοτε ακυρώθηκε προς το συμφέρον της δημιουργίας ενός πιο παραδοσιακού single player RPG.

Τέλος να θυμίσουμε ότι το τελευταίο teaser του Dragon Age 4 μας έδειξε μια γεύση από τον Solas και ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

The post Σημαντική αποχώρηση από τη Bioware appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα