Το Xbox δημιουργεί ένα εικονικό μουσείο για την επέτειο των 20 χρόνων του

Η οικογένεια του Xbox συμπληρώνει φέτος τα είκοσι χρόνια ζωής της και γιορτάζει την επέτειο της με διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις μέσα στο έτος. Στο παραπάνω πλαίσιο έγκειται και η δημιουργία ενός νέου ψηφιακού διαδραστικού μουσείου με θέμα την ιστορία των κονσολών και των παιχνιδιών της εταιρείας από το 2001 ως σήμερα.

Οι επισκέπτες του https://museum.xbox.com/ , λοιπόν, θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και να γνωρίσουν

την ιστορία όλων των οικιακών κονσολών της Microsoft, μέσα από ένα TV stand που περιέχει και τις τέσσερις κονσόλες Xbox καθώς και ένα άγαλμα του Master Chief, πρωταγωνιστή της σειράς Halo. Κλικάροντας σε κάθε κονσόλα, ο χρήστης μεταφέρεται στο αντίστοιχο metaverse της, και χειριζόμενος το avatar του έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την ιστορία της κάθε κονσόλας μέσα από ένα σύνολο memorabilia, όπως φωτογραφίες, audioclips και κειμένων με facts. Επιπλέον, κάθε δωμάτιο περιέχει πατέντες, concept art και πληροφορίες σχετικά με μερικά από τα πιο δημοφιλή IP της εταιρείας.

Αντίστοιχα, αλληλοεπιδρώντας με το άγαλμα του Master Chief, μεταφερόμαστε στο Halo museum, το οποίο περιλαμβάνει ένα γιγαντιαίο άγαλμα του εμβληματικού πρωταγωνιστή καθώς και διαφόρων ειδών οχήματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους κατά καιρούς στη διάρκεια της ιστορικής πορείας της σειράς, που πάει χέρι- χέρι -σχεδόν- από την πρώτη μέρα της κονσόλας. Τέλος, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να μάθουν μέσα από τις αίθουσες του μουσείου για κάθε πτυχή της ανάπτυξης των τίτλων του franchise καθώς και να δουν όλα τα controllers που έχουν κυκλοφορήσει με τη θεματική της σειράς.

Τέλος, όσοι χρήστες συνδεθούν στον λογαριασμό τους στη Microsoft, θα έχουν την δυνατότητα να δουν το δικό τους προσωπικό μουσείο, γεμάτο με τα προσωπικά τους στοιχεία και στατιστικά, για το παιχνίδι τους με όλες τις Xbox κονσόλες τους ως τώρα .

Με τη διάρκεια της διαθεσιμότητας του μουσείου να είναι άγνωστη ως τώρα καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι για αυτό το πρωτότυπο, ομολογουμένως, concept να σπεύσουν το συντομότερο δυνατό.

The post Το Xbox δημιουργεί ένα εικονικό μουσείο για την επέτειο των 20 χρόνων του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα