Ψηφιακές η συντριπτική πλειοψηφία των πωλήσεων της Capcom

Με την εταιρεία να αποσκοπεί στην περαιτέρω αύξησή τους.

Η Capcom έκανε γνωστό πως η συντριπτική πλειοψηφία των πωλήσεων της πραγματοποιείται με ψηφιακά μέσα, ισχυρίζοντας πως σε ποσοστό τεσσάρων εκ των πέντε παιχνιδιών της εταιρείας διανέμονται ψηφιακά, ενώ έχει ως σκοπό την περαιτέρω αύξηση του εν λόγω ποσοστού.

Όπως η ίδια αναφέρει: "Ενώ εξαρτάται

πλήρως από την εξέλιξη της καταναλωτικής συμπεριφοράς, επί του παρόντος προωθούμε την ψηφιακή στρατηγική μας, με στόχο το 90%, δεδομένου ότι ορισμένοι καταναλωτές προτιμούν το retail. Στοχεύουμε στη συνεχή διεύρυνση της επιχειρηματικής μας απόδοσης, μεγιστοποιώντας τα οφέλη από τις ψηφιακές πωλήσεις, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα παροχής του περιεχομένου μας για χρονικά μεγαλύτερες περιόδους και σε ολόκληρο τον κόσμο."

Η μετατόπιση της ιαπωνικής εταιρείας προς της ψηφιακές πωλήσεις γίνεται με γρηγορότερους ρυθμούς από όσο είχε προβλέψει ακόμα και η ίδια. Τον περασμένο χρόνο αυτές αυξήθηκαν κατά 53.3%, ενώ έως και για την τρέχουσα χρονιά δεν υπολόγιζε αυτές να περάσουν σε ποσοστό το 75% των συνολικών πωλήσεών της, καθώς αυτή τη στιγμή αποτελούν το 80% αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα