Αναβάλλεται η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain

Δύο μήνες επιπρόσθετης καθυστέρησης.

Οι Stormind Games και Modus Games -developer και publisher αντίστοιχα- ανακοίνωσαν την αναβολή της διάθεσης του Remothered: Broken Porcelain.

Πριν από λίγες εβδομάδες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα gameplay του παιχνιδιού -το οποίο μπορείτε να βρείτε με το πέρας του κειμένου- μαζί με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, που είχε οριστεί τότε για τις 25 Αυγούστου.

Όπως αναφέρουν

σε σχετική ενημέρωσή τους οι εταιρείες: "Έπειτα από πολλή σκέψη πήραμε την απόφαση να μεταθέσουμε την κυκλοφορία του Remothered: Broken Porcelain, στις 20 Οκτωβρίου της τρέχουσας χρονιάς. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι να σας προσκαλέσουμε σε αυτό το εκπληκτικό κεφάλαιο της ιστορίας του Remothered, αλλά είναι σημαντικό να παραδόσουμε μία εμπειρία αντάξιά σας, με περισσότερο χρόνο για τελειοποίηση και για κάλυψη των απρόβλεπτων πλέον καταστάσεων λόγω της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης."

Τέλος, εκφράζονται ευχαριστίες για την υπομονή και τον ενθουσιασμό των παικτών, λέγοντας πως ανυπομονούν να αντικρίσουν τις αντιδράσεις τους με την κυκλοφορία του παιχνιδιού αργότερα μέσα στο έτος.

Το Remothered: Broken Porcelain αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC (μέσω του Steam).

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα