Πρώτο “πραγματικό” δείγμα από το Oddworld: Soulstorm

Μέσα από ένα teaser με αρκετό gameplay.

Η Oddworld Inhabitants αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για το Oddworld: Soulstorm, μέσα από το όποιο έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη μάτια στο πολυαναμενόμενο δεύτερο παιχνίδι της προγραμματισμένης πενταλογίας. Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι της πενταλογίας ήταν το remake του Oddworld:

Abe’s Oddyssee, το Oddworld: New ‘n’ Tasty.

Συνεχίζοντας από εκεί που τέλειωσε το New ‘n’ Tasty, με το Soulstorm θα δούμε τον Mudokon Abe να επιστρέφει για άλλη μια φορά, έχοντας νικήσει τον πρώην επικεφαλής των RuptureFarms, Mollusk the Glukkon. Με την ανατροπή των RuptureFarms και την απελευθέρωση των συναδέλφων του, ο Abe ξεκινάει το επόμενο στάδιο της περιπέτειάς του με περισσότερους από 300 Mudokons, αναζητώντας ένα νέο σπίτι.

Χωρίς τροφή, νερό ή τόπο διαμονής, ο Abe και οι φίλοι του βρίσκονται αντιμέτωποι με την έρημο, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα περίεργο νέο ζυθοποιείο. Όπως και στο New 'n' Tasty, το Soulstorm θα συνεχίσει να παρουσιάζει θέματα καπιταλισμού, περιβαλλοντισμού, εθισμού και μαζικού καταναλωτισμού.

Το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για κονσόλες και PC στις αρχές του 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα