Redmi K20: Ο CEO δημοσίευσε στιγμιότυπο από το AnTuTu και το score πραγματικά σοκάρει

Techblog.gr

Μόλις πριν δύο μέρες το επερχόμενο flagship killer της Redmi επιβεβαιώθηκε από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, Lu Weibing. Το κύριο χαρακτηριστικό του Redmi K20 είναι ο επεξεργαστής Snapdragon 855, ο οποίος για πρώτη φορά θα μπει σε Redmi συσκευή.

Σήμερα, ο Weibing μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το Redmi K20 και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με τη βαθμολογία του smartphone στο AnTuTu. Η Redmi έχει δώσει στη συσκευή το ψευδώνυμο Demon King και όπως φαίνεται

έχει κάποια βάση αφού σημείωσε 458.754 score.

Προς στιγμήν την υψηλότερη βαθμολογία στη λίστα την έχει το Xiaomi Mi 9 με 371.423 πόντους. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών μπορεί να σημαίνει πως το Redmi K20 θα έρθει με UFS 3.0 και ανώτερη τεχνολογία ψύξης.

To Redmi K20 θα έχει μία FHD+ AMOLED 6,39 ιντσών οθόνη με Corning Gorilla Glass 6 και in-display fingerprint scanner. Η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezels χάρη στην 20MP pop-up selfie κάμερα.

Επιπλέον, το smartphone θα έχει τρεις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 48MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν τηλεφακό στα 16MP. Η μπαταρία θα είναι 4.000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 27W.

Σύμφωνα με leak, το Redmi K20 θα έρθει με μία θήκη που έχει έναν δαίμονα επάνω, εξού και το όνομα Demon King. Τέλος, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα Carbon Black, Glacier Blue, και Flame Red.

Keywords
Τυχαία Θέματα