Προσπάθεια για άνοιγμα στην αγορά της Ιαπωνίας από τη Microsoft

Η Microsoft φαίνεται να έχει προσεγγίσει αρκετά ιάπωνικα studio ανάπτυξης σχετικά με κάποιο ενδεχόμενο πιθανής εξαγοράς, σύμφωνα με μια αναφορά του Bloomberg.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Microsoft προσπαθεί να προσθέσει έναν προγραμματιστή με έδρα την Ιαπωνία,

στον αυξανόμενο αριθμό από first-party studio της, με αρκετά ιαπωνικά studio, τόσο μεγάλα όσο και μικρά, να έχουν ήδη προσεγγιστεί. Δεν είναι σαφές ποια studio θα μπορούσαν να είναι, καθώς ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμα δεδομένου ότι οι συνομιλίες ήταν ιδιωτικές.

Ο Jeremy Hinton, Director του Xbox στην Ασία, απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με την πιθανή αγορά ενός στούντιο με έδρα την Ιαπωνία λέγοντας ότι “η Microsoft ήταν πάντα ανοιχτή σε συζητήσεις με δημιουργούς που ταιριάζουν” και ότι ενώ οι εξαγορές ήταν μια πιθανότητα, δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή.

Εκτός των εξαγορών, η Microsoft έχει αυξήσει επίσης τις συζητήσεις με Ιάπωνες δημιουργούς και εκδότες σχετικά με την κυκλοφορία των παιχνιδιών τους στο Xbox, με τον πρόεδρο της Koei Tecmo, Hisashi Koinuma, να λέει ότι είναι πρόθυμος να κυκλοφορήσει περισσότερα παιχνίδια για το Xbox εάν η Microsoft δείχνει «συνεχές ενδιαφέρον» στην Ιαπωνία.

The post Προσπάθεια για άνοιγμα στην αγορά της Ιαπωνίας από τη Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα