Προαγωγή για τον Jim Ryan της Sony Europe

Χρίζεται αντιπρόεδρος του παγκόσμιου τμήματος της SIE.

Ο Jim Ryan, πρόεδρος του τμήματος Παγκόσμιων πωλήσεων και Marketing της Sony Interactive Entertainment (SIE) καθώς και πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Europe χρίζεται άμεσα αντιπρόεδρος του παγκοσμίου τμήματος της SIE όπως ανακοίνωσε ο gaming κολοσσός μέσα από το τελευταίο press release.

Πέρα από τις μέχρι τώρα υποχρεώσεις του, ο J. Ryan ως αντιπρόεδρος πλέον, αναλαμβάνει να δουλέψει συνεργατικά μαζί με τον πρόεδρο της SIE, John Kodera, και τον μέχρι τώρα αντιπρόεδρο, Kazuo Miura, για να ενισχύσει περαιτέρω και να επιταχύνει την ανάπτυξη του PlayStation Βrand σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο πρόεδρος John Kodera δήλωσε για αυτή την αλλαγή: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τον Jim ως αντιπρόεδρο. Έχει δυο δεκαετίες εμπειρία στο PlayStation και αρκετές επιτυχίες στο δυναμικό του, συμπεριλαμβανομένων και των κυκλοφοριών του PlayStation Pro και PS VR ως επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και marketing. Με τη βαθιά γνώση του γύρο από τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών καθώς και της κουλτούρας και δύναμης της εταιρίας μας, είμαι πεπεισμένος ότι θα οδηγήσει την επιχείρηση σε νέα επίπεδα"

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της SIE εδώ.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα