Και στο Switch το South Park: Fructured but Whole

Διαρροή από την Αυστραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ένα Αυστραλιανό online κατάστημα λιανικής, η Ubisoft προτίθεται να κυκλοφορήσει το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς South Park, με υπότιτλο The Fractured But Whole και στην υβρδική κονσόλα της Nintendo, το Switch.

To South Park: The Fractured But Whole ακολουθεί τη γνωστή συμμορία παιδιών, η οποία προσπαθεί να βάλει τέλος στα τρομοκρατικά σχέδια του Professor Chaos, ενώ το gameplay μοιάζει αρκετά με εκείνο του South Park: The Stick of Truth, με την προσθήκη -αυτή τη φορά- υπερφυσικών δυνάμεων. Αν και από τη διαρροή δεν είχαμε εικόνα από το boxart ή κάποιο screenshot του παιχνιδιού, εν τούτοις γνωρίζουμε μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στις 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Για την ώρα η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει - ή απορρίψει- το αληθές αυτών των πληροφοριών, οπότε είναι θέμα χρόνου να μάθουμε αν η νέα περιπέτεια του Coon και και των υπόλοιπων χαρακτήρων θα βρει το δρόμο της και στο Switch. Για την ώρα θυμίζουμε πως το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές, ενώ την άποψή μας μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

pcps4xbox oneswitchClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα