Πλησιάζει το “τέλος της ζωής” του Forza Horizon 3

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα αφαιρεθεί από το Microsoft Store.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Forza Horizon 3 θα φτάσει στο "τέλος της ζωήςτου" στις 27 Σεπτεμβρίου 2020. Κάτι που σημαίνει ότι το Forza Horizon 3 και όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν

για αυτό, θα αφαιρεθούν από τα ψηφιακά ράφια του Microsoft Store, αν και όσοι έχουν ήδη αγοράσει το παιχνίδι θα εξακολουθούν να μπορούν να κατεβάσουν τον τίτλο ξανά. Επιπλέον, οι online υπηρεσίες και το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού θα συνεχιστούν να λειτουργούν τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Για να γιορταστεί το τέλος της εποχής του Forza Horizon 3, η Ultimate Edition του παιχνιδιού είναι προς πώληση προς το παρόν για €23.99 και στα €9,89 η Standard Edition.

Να σημειώσουμε ότι το παραπάνω είναι κάτι «σύνηθες» για τη σειρά Forza Horizon, αφού το Forza Horizon 2 είχε φτάσει στην κατάσταση "End of Life" τον Σεπτέμβριο του 2018 και φαίνεται ότι είναι κάτι απαραίτητο λόγω της λήξης των αδειών για τα αυτοκίνητα και τη μουσική. Λογικά σε περίπου δύο χρόνια από τώρα, θα γραφούμε ένα παρόμοιο άρθρο για το Forza Horizon 4.

Το Forza Horizon 3 είναι διαθέσιμο σε Xbox One και PC.

Forza Horizon 3 is headed towards "End of Life" status, and we're celebrating the Australian festival with a sale on the Standard and Ultimate Editions! Visit https://t.co/2IZtzgkotM for all the details! pic.twitter.com/fM7HugVtCh

— Forza Horizon (@ForzaHorizon) August 11, 2020pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα