Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.

Οι Hardsuit Labs και Paradox Interactive –developer και publisher αντίστοιχα- έκαναν γνωστό ότι το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 πλέον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

"Στόχος μας ήταν πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, να σας βυθίσουμε σε ένα Seattle αναδημιουργημένο στον Κόσμο του Σκοταδιού (World of Darkness) και να παραδώσουμε έναν άξιο διάδοχο

του αρχικού παιχνιδιού Bloodlines", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hardsuit Labs, Andy Kipling.

"Λόγω της ποιότητας και των φιλοδοξιών που έχουμε θέσει για εμάς, πήραμε τη δύσκολη απόφαση ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο αρχικός μας στόχος για κυκλοφορία μέσα στο 2020 δεν είναι πλέον δυνατός. Μετακινώντας την κυκλοφορία είναι μία από τις αλλαγές που κάναμε για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες.

Αυτή δεν είναι μια απόφαση που πήραμε εύκολα, ούτε είναι η πρώτη επιλογή που εξετάσαμε. Θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας και άλλες οργανωτικές αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Κατανοούμε ότι αυτό θα είναι μια απογοήτευση για πολλούς από εσάς, αλλά εκτιμούμε πώς η φιλοδοξία μας αντηχεί σε πολλά μέρη της κοινότητας. Ελπίζουμε να καταλάβετε ότι, ενώ είναι δύσκολο, αυτή είναι η σωστή απόφαση".

Θυμίζουμε ότι το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2019, και επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, πριν αλλάξει παράθυρο κυκλοφορίας για αργότερα μέσα στο 2020. Ο τίτλος επίσης πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα έρθει και στο Xbox Series X.

Όταν ένας τίτλος αντιμετωπίζει πολλές καθυστερήσεις όπως η παραπάνω, μπορεί να φαίνεται ως ένα ανησυχητικό γεγονός για τους παίκτες, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα που εργάζεται πάνω στο Bloodlines 2 θέλει να αποφύγει τις παγίδες που υπήρξαν στο αρχικό Bloodlines, το οποίο ξεκίνησε με φανταστικές δυνατότητες, αλλά ήταν γεμάτο με bugs και προβλήματα με την απόδοση του. Σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται ότι η καθυστέρηση μπορεί να είναι μόνο καλό για το τελικό προϊόν.

Το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2021.

Today we have an important announcement in regards to the release date of Bloodlines 2. ? pic.twitter.com/M3xR5qOOpN

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (@VtM_Bloodlines) August 11, 2020pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα