Πλησιάζει η διάθεση του Shattered: Tale of the Forgotten King στις κονσόλες

Οι Redlock Studios και Forthright Entertainment –developer και publisher αντίστοιχα- ανακοίνωσαν ότι το Shattered: Tale of the Forgotten King, ο υβριδικός 3D hack-and-slash action και 2D platform τίτλος της πρώτης, θα γίνει διαθέσιμος στις οικιακές κονσόλες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαθέτοντας ένα βαθύ lore, ένα ατμοσφαιρικό soundtrack και ένα συναρπαστικό σύστημα μάχης.

Εκτός

από ξεχωριστό art style, το Shattered: Tale of the Forgotten King  περιλαμβάνει άφθονες ευκαιρίες για εξερεύνηση στα τρισδιάστατα περιβάλλοντά του, καθώς και open world 2D platforming και RPG στοιχεία. Εν τω μεταξύ, οι παίκτες, όταν συμμετέχουν στο skill-based σύστημα μάχης τρίτου προσώπου του τίτλου, θα μπορούν να χειρίζονται τόσο όπλα αλλά και μαγεία, καθώς προσπαθούν να “αναμορφώσουν την πραγματικότητα”.

Το Shattered: Tale of the Forgotten King θα κάνει την μετάβαση από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

The post Πλησιάζει η διάθεση του Shattered: Tale of the Forgotten King στις κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα