Περαιτέρω διευκρινήσεις για τη διάρκεια του Dying Light 2

Αίσθηση είχαν προκαλέσει την περασμένη εβδομάδα οι δηλώσεις της Techland αναφορικά με τη διάρκεια του Dying Light 2. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι ιθύνοντες της Techland υποστήριξαν πως οι παίκτες θα πρέπει να δαπανήσουν τουλάχιστον 500 ώρες για την ολοκλήρωση του τίτλου.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ωστόσο προκάλεσαν την απογοήτευση της κοινότητας του παιχνιδιού. Δεν έλειψαν οι φωνές που μιλούν για “άχρηστο περιεχόμενο” και για αστοχίες από την πλευρά της Techland. Εν μέσω της γενικής κατακραυγής,

η Techland αναγκάστηκε να ανασκευάσει τις αρχικές της δηλώσεις. Έτσι, ανακοίνωσε πως η ολοκλήρωση του κυρίως παιχνιδιού, αλλά και των side quests, δεν θα πάρει στους παίκτες περισσότερο από 80 ώρες.

Μια νέα ανακοίνωση, όμως, ήρθε να αλλάξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η διάρκεια του παιχνιδιού θα διαφέρει, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού του κάθε παίκτη. Η ολοκλήρωση του campaign θα χρειαστεί 20 ώρες. Από εκεί και πέρα, η διάρκεια θα αυξάνεται ανάλογα με το ποσοστό ολοκλήρωσης του επιμέρους περιεχομένου του τίτλου.

We wanted to clarify our recent communication about the amount of hours required to complete the game. Dying Light 2: Stay Human is designed for players with different gameplay styles and preferences to explore the world how they see fit.#DyingLight2 pic.twitter.com/tcaDKULMo8

Dying Light (@DyingLightGame) January 10, 2022

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όλες τις τρέχουσες οικιακές κονσόλες στις 4 Φεβρουαρίου.

The post Περαιτέρω διευκρινήσεις για τη διάρκεια του Dying Light 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα