Πληροφορίες για τη localised έκδοση του Yakuza 6

Και άφθονο gameplay υλικό.

H Sega και οι υπεύθυνοι του localization της σειράς Yakuza, Sam Mullen και Scott Strichart, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει αρκετό υλικό από το επερχόμενο παιχνίδι της Sega, Yakuza 6: The Song of Life, ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο και της μεταξύ τους

συζήτησης, αναφέρουν πληροφορίες σχετικές με τη μεταφορά του τίτλου από την Ιαπωνία στη Δύση.

Φαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στην ιαπωνική και τη Δυτική έκδοση του τίτλου. Το πρώτο στοιχείο που επιβεβαιώθηκε και επίσημα είναι η ύπαρξη του sexy live-chat mini-game, το οποίο περιλαμβάνει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ιαπωνικές παρουσίες του χώρου. Πολλοί οπαδοί της σειράς ανησυχούσαν για τη μοίρα του συγκεκριμένου mini-game στην "δυτική" έκδοση του τίτλου, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο πρόσφατο mini-game trailer, αλλά ο λόγος που δεν έγινε αυτό ήταν επειδή οι παραγωγοί δεν θεώρησαν "κατάλληλη" την προσθήκη του στο συγκεκριμένο trailer.

Επιπλέον, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και in-game ports των Puyo Puyo και Virtua Fighter 5: Final Showdown, τα οποία θα μπορούν να προσπελαστούν από τα arcades της πόλης Kamurocho. Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια αυτά υποστηρίζουν co-op multiplayer, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να αναμετρηθούν μαζί με φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τέλος, αναφέρθηκε πως η Sega ανγκάστηκε να τροποποιήσει την εμφάνιση ενός παπουτσιού συγκεκριμένης φίρμας, καθώς δεν της επετράπη να χρησιμοποιήσει το brand και στην localised έκδοση, ενώ τα loading screens έχουν εμπλουτιστεί έτσι ώστε να περιλαμβάνουν πληροφορίες για το ιαπωνικό λεξιλόγιο και το background του παιχνιδιού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους παίκτες της σειράς (ή παίκτες που δεν έχουν εντριφύσει στην ιαπωνική κουλτούρα) να απολαύσουν περισσότερο το παιχνίδι και τον κόσμο του.

Το Yakuza 6: The Song of Life αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις δυτικές αγορές στις 20 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για PlayStation 4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα