Ανακοινώθηκε η φυσική έκδοση για το Life is Strange: Before the Storm

Μαζί με ένα επιπλέον καινούργιο επεισόδιο.

Η Square Enix ανακοίνωσε πως το Life is Strange: Before the Storm θα κυκλοφορήσει και σε φυσική έκδοση για PlayStation 4, Xbox One και

PC, με ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί στις 9 Μαρτίου. Επιπλέον, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν δυο διαφορετικές εκδόσεις του τίτλου. Συγκεκριμένα, η μία εκδοσή του τίτλου θα είναι limited edition, η οποία θα εμπεριέχει το παιχνίδι, το soundrack σε μορφή CD, φυσικής μορφής art boook, ψηφιακό περιεχόμενο που θα επιτρέπει την αλλαγή μουσικής και ρουχισμού της Chloe.

Επιπρόσθετα, θα παρέχει την πρόσβαση στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Life is Strange και θα συνοδεύεται και με ένα καινούργιο επεισόδιο, με ονομασία "Farewell". Το κόστος της limited έκδοσης θα ανέρχεται στα €39,99. Η δεύτερη και τελευταία φυσική έκδοση του Life is Strange: Before the Storm, θα είναι η Vinyl Edition, η οποία θα είναι διαθέσιμη για αγορά μόνο από το ψηφιακό κατάστημα της Square Enix, με το κόστος της να ανέρχεται στα €69,99. Η Vinyl Edition, εμπεριέχει όλο το περιεχόμενο της limited έκδοσης, συνοδευόμενη από ένα βινύλιο του παιχνιδιού.

Επιπροσθέτως, η ιαπωνική εταιρία δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει ορισμένες λεπτομέρειες, από το καινούργιο επεισόδιο "Farewell", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως όλα τα επεισόδια του Life is Strange: Before the Storm, είναι διαθέσιμα ψηφιακά για PlayStation 4, Xbox One και PC.

ps4pcxbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα