Πιθανή η επιστροφή της Ubisoft στη σειρά Splinter Cell

Αλλά πρόκειται να περιμένουμε καιρό.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε ο τελευταίος τίτλος της σειράς Splinter Cell, το Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, και ο CEO της Ubisoft, Yves

Guillemot, αποκάλυψε μέσω του Ubisoft blog, ότι η εταιρία ενδιαφέρεται να συνεχίσει την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Sam Fisher.

Ο Guillemot, σε σχετική ερώτηση που αφορούσε το μέλλον της σειράς, απάντησε: "Αυτό που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, είναι ότι δεχόμαστε πολλές προτάσεις και προσχέδια σχετικά με το Splinter Cell και πρόκειται να επιλέξουμε κάποιο απ' αυτά. Πιστεύω ότι θα δείτε κάτι, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή έως τότε".

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν πολλές νέες πληροφορίες που αφορούν στη νέα προσθήκη της σειράς, αλλά σίγουρα η απάντηση του CEO της Ubisoft είναι κατά κάποιο τρόπο ανακοίνωση από μόνη της, καθώς, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του, στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται η ανάπτυξη νέου τίτλου στο franchise. Είναι πολύ νωρίς, βέβαια, για να ειπωθεί αν στο ενδεχόμενο νέο παιχνίδι θα πρωταγωνιστεί ο Sam Fisher ή αν θα υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή στο franchise με άλλον πρωταγωνιστή

Στον player παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο και στο 3:10 λεπτό, να ακούσετε τη λακωνική και προσεκτική, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει πολλά, απάντηση του Guillemot.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα