Έρχεται η Crysis Remastered Trilogy

Σε μία ευχάριστη κίνηση προέβη η Crytek για του λάτρεις της σειράς Crysis, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την Crysis Remastered Trilogy, η οποία μάλιστα δεν θα αργήσει πολύ για να έρθει σε οικιακές κονσόλες και υπολογιστές.

“Με χαρά ανακοινώνουμε πως αυτά τα εμβληματικά παιχνίδια Crysis επιστρέφουν σε ένα πακέτο, remastered για μία νέα γενιά μηχανημάτων“, αναφέρει ο Stephen Halbig,

επικεφαλής του εν λόγω project.

“Κάθε παιχνίδι είναι αναβαθμισμένο για να φαίνεται και να λειτουργεί όμορφα στις σημερινές πλατφόρμες, παραδίδοντας την καλύτερη εμπειρία Crysis τόσο για νέους παίκτες όσο και για τους παλιούς που επιθυμούν να ξαναζήσουν την περιπέτεια“.

Η εν λόγω τριλογία θα περιλαμβάνει τα Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered και Crysis 3 Remastered, ενώ, όπως ήδη συμβαίνει και με την Remastered έκδοση του πρώτου παιχνιδιού, κάθε τίτλος από την τριλογία θα είναι διαθέσιμος προς αγορά και μεμονωμένα.

Η κυκλοφορία της Crysis Remastered Trilogy σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC τοποθετείται από την Crytek μέσα στο προσεχές φθινόπωρο. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Teaser Trailer της Remastered τριλογίας.

The post Έρχεται η Crysis Remastered Trilogy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα