Πάνω από 10 εκ. άτομα παρακολούθησαν την έναρξη του Overwatch League

Sold out η Blizzard Arena στο Los Angeles!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Overwatch League, την προηγούμενη εβδομάδα στη Blizzard Arena του Los Angeles, η οποία ήταν sold out όλες τις ημέρες της αγωνιστικής.

Περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν τους αγώνες μεταξύ των 12 ομάδων, μέσω της πλατφόρμας του Twitch, του MLG TV, αλλά και των κινεζικών ιστοσελίδων ZhanQi TV, NetEase CC και Panda TV. Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ο μέσος όρος συνδεδεμένων ατόμων στη πλατφόρμα του Twitch ήταν 408.000 άτομα, ενώ την υπόλοιπη εβδομάδα αυτός διαμορφώθηκε στα 280.000 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα του πολυαναμενόμενου αγώνα μεταξύ των Dalas Fuel και των Seoul Dynasty ο αριθμός των ατόμων που παρακολουθούσαν μέσω της πλατφόρμας του Twitch, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων σε όλο τον κόσμο - πλην Κίνας, και του MLG, που ανήκει στην ίδια την Activision Blizzard, άγγιξε τα 437.000 άτομα.

Όσον αφορά το Overwatch League, σε αυτό συμμετέχουν 12 ομάδες, οι οποίες εκπροσωπούν διαφορετικές πόλεις από την Ασία, την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Οι αγώνες της πρώτης season του League θα διεξάγονται κάθε εβδομάδα, από Τετάρτη έως Σάββατο, στη νέα Blizzard Arena του Los Angeles, πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων θα βρείτε εδώ. Η πρώτη season του League θα τελειώσει τον προσεχή Ιούλιο, όταν και θα διεξαχθούν τα playoffs και οι τελικοί. Τέλος, εδώ θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα της πρώτης season του Overwatch League.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα