Παγκόσμια κυκλοφορία για το Monster Hunter: World

Και νέο trailer.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Monster Hunter: World ανακοινώθηκε στo πλαίσιo της συνέντευξης Τύπου από τη Sony, που έλαβε χώρα σήμερα (19/9), στο Tokyo Game Show 2017, μαζί με μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Επιπρόσθετα, γνωστοποιήθηκε ότι εντός της επόμενης χρονιάς θα διατεθούν στην αγορά κονσόλες

PS4, εμπνευσμένες από τον καινούργιο τίτλο της δημοφιλούς σειράς, τουλάχιστον στην Ιαπωνία.

Περαιτέρω, όπως έγινε γνωστό, όσα άτομα θα προβούν σε προ-παραγγελία του παιχνιδιού, θα λάβουν κάποια in-game αντικείμενα, ενώ στην αγορά θα κυκλοφορήσει και μια Digital Deluxe Edition για τον τίτλο. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει ένα ψηφιακό αντίτυπο για το Monster Hunter: Wold, ένα Samurai Set, δύο sticker sets και διάφορα άλλα, κοσμητικά αντικείμενα, για τους επίδοξους κυνηγούς τεράτων σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθεί το πιο πρόσφατο, cinematic trailer για το παιχνίδι, στο οποίο προβάλλονται νέες περιοχές και καινούργιοι εχθροί, ενώ το Monster Hunter: Wold θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως, για PS4 και Xbox One, στις 26 Ιανουαρίου 2018, ενώ αργότερα, την ίδια χρονιά, θα κυκλοφορήσει και η έκδοσή του για υπολογιστές.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα