Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon’s Dogma 2

Μέσα από το Dragon’s Dogma Showcase, που προβλήθηκε μέσω YouTube την Τετάρτη 29/11, η Capcom ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon’s Dogma 2, το sequel του Action-RPG από το 2012. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου ορίστηκε για τις 22 Μαρτίου 2024, ενώ πολλά περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στο

δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Το Dragon’s Dogma 2 φτάνει στις 22 Μαρτίου 2024
Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα

Αμβούργο – 29 Νοεμβρίου 2023 – Το Dragon’s Dogma 2 Showcase επιβεβαίωσε ότι το πολυαναμενόμενο sequel φτάνει στο PlayStation®5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam στις 22 Μαρτίου 2024, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα. Ο σκηνοθέτης του Dragon’s Dogma 2, Hideaki Itsuno, και ο παραγωγός Yoshiaki Hirabayashi παρουσίασαν επίσης ένα νέο trailer και gameplay για το αφηγηματικό action RPG, συμπεριλαμβανομένου του νέου Trickster Vocation, νέων εχθρών και βαθύτερων πληροφοριών για την ιστορία και τις επιλογές gameplay που θα κάνουν οι παίκτες καθώς θα εμβαθύνουν στον καθηλωτικό φανταστικό κόσμο.

Περιπέτεια σε δύο έθνη
Στο Dragon’s Dogma 2, οι παίκτες βιώνουν την ιστορία του Arisen, ενός πρωταθλητή του οποίου την καρδιά έκλεψε ο Δράκος. Ενώ το σκηνικό της συνέχειας αντικατοπτρίζει τους καταπράσινους λόφους του κλασικού Dragon’s Dogma και της επέκτασής του Dark Arisen, αυτή η πρωτότυπη περιπέτεια λαμβάνει χώρα σε έναν παράλληλο κόσμο που περιέχει δύο έθνη με διαφορετικές προσεγγίσεις στην απειλή του Δράκου. Η βασίλισσα αντιβασιλέας Disa έχει εγκαταστήσει έναν ψεύτικο Arisen για να διατηρήσει τον έλεγχο του βασιλείου Vermund για τον γιο της.

Εν τω μεταξύ, το θηριώδες έθνος του Battahl θεωρεί τα απόκοσμα Πιόνια πηγή δυστυχίας και έχει στραφεί στη λατρεία της Λαμπρής Φλόγας και της αυτοκράτειράς τους Nadinia για να αποτρέψει τη συμφορά. Η βιτρίνα έδωσε μια ματιά σε μερικούς από τους προορισμούς στους οποίους μπορούν να οδηγήσουν οι αποστολές τους παίκτες, όπως ο απομονωμένος θύλακας των ξωτικών Sacred Arbor. Τα ξωτικά εκεί επικοινωνούν στη δική τους γλώσσα και τα πιόνια που είναι ικανά να κατανοήσουν την ομιλία τους θα μεταφράζουν για τους Arisen ενώ βρίσκονται στην ομάδα σας. Τα πιόνια μπορούν επίσης να ειδικευτούν σε άλλες δεξιότητες, κάνοντας την προσωπικότητά τους πιο ξεχωριστή.

Ένα ταξίδι που καθορίζεται από την επιλογή
Ξεκινώντας το ταξίδι τους στο Dragon’s Dogma 2, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τόσο τον Arisen όσο και το Main Pawn τους χρησιμοποιώντας έναν διαισθητικό και βαθύ δημιουργό χαρακτήρων που χρησιμοποιεί φωτογραμμετρία για να ενισχύσει τον ρεαλισμό της εμφάνισης κάθε χαρακτήρα. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν την προσωπικότητα του κύριου πιόνιου τους, η οποία θα καθορίσει τη συμπεριφορά και τις επιλογές συνομιλιών τους σε όλο το παιχνίδι. Καθώς οι παίκτες εξελίσσονται, θα ξεκλειδώνουν πρόσθετες κλίσεις, όπως ο πρόσφατα αποκαλυφθείς Trickster.

Αυτό το αποκλειστικό επάγγελμα του Arisen μπορεί να δημιουργεί ψευδαισθήσεις μέσω του καπνού που δημιουργείται από το μοναδικό του όπλο, το Censer. Οι Tricksters μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ψευδαισθήσεις για να εξαπατήσουν τους εχθρούς ώστε να πολεμήσουν εναντίον των δικών τους και μπορούν να αυξήσουν προσωρινά τη δύναμη των Pawns πέρα από τα όριά τους. Η νέα κλίση Trickster αναδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους οι παίκτες μπορούν να χειριστούν και να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη τεχνητή νοημοσύνη των εχθρών, ώστε να ανοίξουν εντελώς νέες ευκαιρίες μάχης.

Το ψηφιακό event έδωσε επίσης μια πρώτη ματιά στις επιστρεφόμενες κλίσεις Warrior και Sorcerer που θα είναι διαθέσιμες τόσο στους Arisen όσο και στους Pawns. Ο Warrior διαθέτει μια στιβαρή σωματική διάπλαση που ειδικεύεται στην άμεση μάχη, με τη δύναμη να αντέχει τις εχθρικές επιθέσεις. Οι πολεμιστές είναι μάστορες των όπλων με δύο χέρια, όπως το μεγάλο σπαθί και το σφυρί. Ο Μάγος είναι ένα επάγγελμα που εξειδικεύεται πλήρως σε διάφορες επιθέσεις μαγείας. Η μαγεία τους προκαλείται με τα δύο χέρια μέσω ενός μεγάλου ραβδιού και μπορεί να αλλάξει την τροπή της μάχης σε κάθε ευκαιρία.

Αντιμετωπίστε τρομερούς εχθρούς
Ο σκηνοθέτης Itsuno και ο παραγωγός Hirabayashi έδωσαν μια πρώτη ματιά σε διάφορα τέρατα κατά τη διάρκεια της ψηφιακής εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του νέου εχθρού Talos, ενός πανύψηλου χάλκινου γκόλεμ που μπορεί να προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή με ένα μόνο βήμα. Αφού ο Τάλως αναδυθεί από τα νερά, οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα διάφορα εργαλεία που τους παρέχονται από το επάγγελμα, τα πιόνια και το έδαφος για να υποτάξουν αυτό το πανίσχυρο κατασκεύασμα.

Η ψηφιακή εκδήλωση αποκάλυψε επίσης το gameplay για τους εχθρούς Dullahan και Drake. Ο Dullahan είναι ένα ακέφαλο φάντασμα ικανό να ακινητοποιεί τον στόχο του πριν χτυπήσει με την ισχυρή καμπύλη λεπίδα του. Οι Drakes είναι τρομεροί δρακονικοί εχθροί, ικανοί να αναπνέουν μια ισχυρή φλόγα όταν αντιμετωπίζονται και να πετούν για να αλλάξουν τη ζυγαριά της μάχης.

Πληροφορίες για το προϊόν
Εκτός από την κανονική έκδοση του Dragon’s Dogma 2, θα είναι επίσης διαθέσιμη μια ψηφιακή Deluxe Edition που περιέχει το “New Journey Pack”, το οποίο περιλαμβάνει αντικείμενα εντός του παιχνιδιού που θα βοηθήσουν τους Arisen σας στο ταξίδι τους, όπως ένα προσαρμοσμένο κιτ κατασκήνωσης, ένα Wakestone, κρύσταλλα Rift, μια συλλογή μουσικής και ήχου του Dragon’s Dogma και πολλά άλλα. Οι προπαραγγελίες της Standard Edition θα περιλαμβάνουν ένα όπλο μπόνους για κάθε μία από τις τέσσερις αρχικές κλίσεις, ενώ οι προπαραγγελίες της ψηφιακής Deluxe Edition θα περιλαμβάνουν επίσης το αξεσουάρ του παιχνιδιού Ring of Assurance.

The post Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon’s Dogma 2 first appeared on GameOver.

The post Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon’s Dogma 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα