Ανακοινώθηκε η «Απόλυτη Έκδοση» του Cyberpunk 2077

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι η Ultimate Edition του Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει σε μόλις δύο εβδομάδες, συνδυάζοντας το βασικό παιχνίδι με το Update 2.0 και το expansion Phantom Liberty (με πρωταγωνιστή τον Idris Elba ως Solomon Reed).

Αυτό σημαίνει ότι θα

μπορούμε να απολαύσουμε την τεράστια RPG περιπέτεια ανοιχτού κόσμου του V σε όλη τη Night City και, στη συνέχεια, να εξερευνήσουμε τη συνοικία του Dogtown. Συνδυάζοντας το Update 2.0, η Ultimate Edition του Cyberpunk 2077 θα προσφέρει ανανεωμένα in-game συστήματα, δυναμικά skill trees, μάχες με οχήματα και βελτιώσεις στην AI των εχθρών και της αστυνομίας. Υπάρχουν επίσης νέα όπλα, οχήματα και ρούχα. Οι παίκτες θα μπορούν να εγγράφουν στο πρόγραμμα «My Rewards» της CDPR και θα μπορούν επίσης να λάβουν DLC αντικείμενα που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Η Cyberpunk 2077: Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει σε digital και retail για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 5 Δεκεμβρίου.

Big news… Cyberpunk 2077: Ultimate Edition arrives on December 5th in digital AND physical form for Xbox Series X|S, PlayStation 5, and PC!

Experience the original #Cyberpunk2077 story as well as a new spy-thriller adventure in the #PhantomLiberty expansion in one package. pic.twitter.com/IOBPCdTXFU

Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) November 21, 2023

The post Ανακοινώθηκε η «Απόλυτη Έκδοση» του Cyberpunk 2077 first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε η «Απόλυτη Έκδοση» του Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα