Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση PC του Horizon Forbidden West Complete Edition

Το Horizon Forbidden West Complete Edition, η definitive έκδοση του παιχνιδιού ανοιχτού κόσμου από την Guerrilla Games, θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο μήνες για ηλεκτρονικούς  υπολογιστές, με μια μεγάλη γκάμα αποκλειστικών χαρακτηριστικών.

Όπως επιβεβαιώθηκε στο Επίσημο Blog του PlayStation, η Complete Edition του δεύτερου τίτλου της σειράς θα έρθει με νέες

δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες στις κονσόλες PlayStation, όπως αναλύσεις Ultrawide (21:9, 32:9 και 48:9), ξεκλείδωτο frame rate, NVIDIA DLSS 3 upscaling και frame generation, υποστήριξη για τις τεχνολογίες AMD FSR, Intel XeSS, και NVIDIA DLAA και υποστήριξη DirectStorage για γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Τέλος, η έκδοση για υπολογιστές θα διαθέτει την δυνατότητα για πλήρη προσαρμογή του συστήματος χειρισμού για χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου και πλήρη υποστήριξη DualSense.

Παράλληλα είχαμε τη δημοσιοποίηση ενός trailer, μέσω του οποίου παρουσιάζονται τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά της έκδοσης του Horizon Forbidden West Complete Edition για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το Horizon Forbidden West είναι διαθεσιμο για PlayStation 5 και PlayStation 4.

The post Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση PC του Horizon Forbidden West Complete Edition first appeared on GameOver.

The post Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση PC του Horizon Forbidden West Complete Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα