Επί πληρωμή το New Game+ mode του Like a Dragon: Infinite Wealth

Το Like a Dragon: Infinite Wealth θα διαθέτει μια επιλογή για New Game+ κατά την κυκλοφορία του, αλλά μόνο για όσους είναι έτοιμοι να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά της Deluxe Edition ή της Premium Edition του τίτλου. Συνήθως η δυνατότητα για New Game+ ανοίγει μετά την ολοκλήρωση ενός τίτλου, αλλά, παραδόξως, το New Game+ του Infinite Wealth’s θα είναι κλειδωμένο πίσω από ένα επί πληρωμή

DLC.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσουμε €84,99 για την Deluxe Edition, η οποία περιλαμβάνει το New Game+ και κάποια πρόσθετα, ή €109,99 για την Ultimate Edition, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα διαθέτει η Deluxe Edition συν πολλά ακόμα πρόσθετα. Το DLC περιλαμβάνει τα pre-order bonus Linebacker και Tennis Ace jobs και ένα Hero’s Booster Pack.

Το New Game+ περιλαμβάνεται στο Master Vacation Bundle, το οποίο προσθέτει επίσης ένα bonus dungeon, ένα special Sujimon για στρατολόγηση στις τάξεις μας, bonus resorts quests στο νησί Dondoko και επιπλέον ρούχα. Αναλυτικά, τα περιεχόμενα του κάθε bundle, μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω εικόνα που συγκρίνει τις digital εκδόσεις του τίτλου.

Όπως είναι λογικό, το κοινό δεν είναι και πολύ ευχαριστημένο με την απόφαση της SEGA να περιορίσει τη δυνατότητα του New Game+ πίσω από ένα επί πληρωμή DLC, το οποίο ισοδυναμεί με επιπλέον €15 πάνω από τα €69,99 του βασικού παιχνιδιού.

Το Like a Dragon: Infinite Wealth θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 26 Ιανουαρίου.

The post Επί πληρωμή το New Game+ mode του Like a Dragon: Infinite Wealth first appeared on GameOver.

The post Επί πληρωμή το New Game+ mode του Like a Dragon: Infinite Wealth appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα