Οι πρώτες προσθήκες στο Game Pass για τον Νοέμβριο

Όπως πάντα μέσω του επίσημου site του Xbox, η Microsoft έδωσε τη λίστα με τις προσθήκες στο Game Pass για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Μέσα σε αυτές είναι ο τελευταίος τίτλος της σειράς Football Manager, Football Manager

2024, αλλά και η καινούργια προσθήκη στον κόσμο των Yakuza, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, το οποίο θα είναι στην υπηρεσία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. 

Είναι ήδη στην υπηρεσία:

Wartales, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 2 Νοεμβρίου θα προστεθεί το:

Thirsty Suitors, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 6 Νοεμβρίου θα προστεθεί το:

Football Manager 2024/Football Manager 2024 Console, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 9 Νοεμβρίου θα προστεθούν τα:

Dungeons 4, για τα xCloud, κονσόλες, και PCLike A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, για τα xCloud, κονσόλες, και PCWild Hearts, μέσω του EA Play για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 13 Νοεμβρίου θα προστεθεί το:

Spirittea, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 14 Νοεμβρίου θα προστεθεί το:

Coral Island, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στα DLC και τα updates το μόνο που θα υπάρχει ως προσφορά είναι το ότι τα μέλη του Game Pass θα έχουν 10% έκπτωση στο The Mountain Royals DLC του Age of Empires II: Definitive Edition.

Μόνο μία προσθήκη υπάρχει και στα Perks του Ultimate Game Pass και αυτή είναι το Fallout 76: 5th Birtrhday Bundle για το MMORPG της Bethesda. 

Στις 15 Νοεμβρίου αποχωρούν από το Game Pass τα:

Coffee TalkExapunksGhost SongGungrave G.O.R.E.Football Manager 2023/Football Manager 2023 ConsoleLapinTownscaper

Όπως πάντα, υπενθυμίζουμε ότι για να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια του EA Play και στα Perks θα πρέπει να είστε συνδρομητές στο Ultimate πακέτο του Game Pass. Το xCloud δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα. Τέλος, αν θέλετε να έχετε στη συλλογή σας κάποιους από τους τίτλους που αποχωρούν από την υπηρεσία καλό θα ήταν να τους αγοράσετε όσο αυτοί είναι ακόμα μέσα στο Game Pass καθώς έχουν 20% έκπτωση για το χρονικό διάστημα που βρίσκονται σε αυτό.

The post Οι πρώτες προσθήκες στο Game Pass για τον Νοέμβριο first appeared on GameOver.

The post Οι πρώτες προσθήκες στο Game Pass για τον Νοέμβριο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα