Εκτεταμένο trailer για το The Callisto Protocol

Ένας από τους τίτλους που έκανε “πολλά κεφάλια να γυρίσουν” κατά την διάρκεια των φετινών The Game Awards, ήταν το The Callisto Protocol. Η αλήθεια ήταν ότι για έναν Dead Space-like τίτλο, το trailer που έπαιξε, του έλειπε κάτι – το gore. Σίγουρα, είχαμε μια “ωραία παρουσίαση” ενός εξωγήινου τέρατος, αλλά δεν που δεν σκότωνε. Για να διορθώσει το παραπάνω λάθος της, η Developer Striking Distance Games, έδωσε στην δημοσιότητα μια νέα

εκτεταμένη έκδοση του trailer του The Callisto Protocol, προσφέροντας όλα τα στοιχεία που αρμόζουν σε έναν Dead Space-like τίτλο, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας. Αρκεί να έχετε δυνατό στομάχι.

Εκτός από την δημοσίευση του παραπάνω trailer, μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησαν τα κεφάλια πίσω από τον τίτλο, Glen Schofield και Steve Papoutsis, έγινε γνωστό ότι ο τίτλος θα είναι καθαρά single player.

Με τον Glen Schofield να αναφέρει: “Αυτή είναι μια ιστορία που θέλαμε να πούμε και ο καλύτερος τρόπος να το πούμε ήταν μέσω ενός single player παιχνιδιού. Μερικές φορές όταν μπαίνετε σε ένα co-op, πηγαίνετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις και δεν ακολουθείτε επίσης την ιστορία και όχι μόνο αυτό, θέλαμε να είστε μόνοι. Αυτό είναι που το κάνει πραγματικά τρομακτικό”.

Το The Callisto Protocol αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2022.

The post Εκτεταμένο trailer για το The Callisto Protocol appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα