Ανακοινώθηκε το Lost Judgement

Η SEGA και η Ryu Ga Gotoku Studio ανακοίνωσαν επίσημα το Lost Judgment, ένα sequel του Yakuza spin-off, Judgement, όπου θα έχουμε την επιστροφή του πρώην δικηγόρου Takayuki Yagami, με κυκλοφορία μέσα στον Σεπτέμβριο του 2021.

Στο Lost Judgment ο Yagami θα αφιερώσει

χρόνο τόσο στο Kamurocho όσο και στη Yokohama, καθώς προσπαθεί να ξεδιπλώσει ένα άλλο μυστήριο δολοφονίας. Σύμφωνα με τον δημιουργό του Yakuza, Toshihiro Nagoshi, το Lost Judgment θα είναι “κάτι ακόμα μεγαλύτερο από το πρωτότυπο”.

“Έχουμε αντικαταστήσει το πρωτότυπο με πολλούς τρόπους”, δήλωσε ο Nagoshi κατά τη διάρκεια του live stream που έγινε η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Yagami, ο Takuya Kimura, έχει επιστρέψει στο παιχνίδι για το sequel. Επιπλέον, ο ίδιος ο Yagami έχει επίσης “ανέβει επίπεδο”, με το Snake στυλ μάχης που έρχεται να προστεθεί στα Crane και Tiger, αλλά και αναβαθμισμένους μηχανισμούς  έρευνας που θα μας επιτρέπουν να κάνουμε wiretap, να χρησιμοποιούμε stealth για να παρακολουθούμε τους υπόπτους και να φτάνουμε σε υψηλότερες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, η ιστορία θα οδηγήσει τον Yagami σε μια νέα σχολική τοποθεσία, όπου θα μπορεί να συμμετάσχει σε νέα side quests, γνωστά ως “School Stories”. Φαίνεται ότι σε αυτές θα περιλαμβάνονται νέα μίνι παιχνίδια όπως πυγμαχία, robotics, rhythm-action dancing και άλλες δραστηριότητες, ενώ η ιστορία θα υποστηρίζεται από χιλιάδες cut-scenes.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer και το reveal live stream του Lost Judgment.

Το Lost Judgment θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 και PlayStation 5, με ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

The post Ανακοινώθηκε το Lost Judgement appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα