Νέο trailer και πληροφορίες για το Metroid Dread

Με ένα νέο trailer, το οποίο δημοσίευσε η Nintendo στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube, επανέρχεται στην επικαιρότητα το Metroid Dread, ο τίτλος που θα αποτελέσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς. Το trailer, το οποίο φαίνεται να είναι τμήμα της εισαγωγής του παιχνιδιού, αναφέρεται στην ιστορία του τίτλου, η οποία εκτυλίσσεται -κατά τα φαινόμενα- αμέσως μετά από τα γεγονότα του Metroid Fusion,

την πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς, καθώς τα τελευταία απομεινάρια του X Parasite έχουν εντοπισθεί σε έναν νέο πλανήτη. Για την ανάκτηση αυτών, πέντε E.M.M.I androids έχουν σταλεί στον εν λόγω πλανήτη, με τα ίχνη τους από τότε όμως να έχουν εξαφανιστεί.

Πέραν του trailer, όμως, ένα νέο blog post από την Nintendo ήρθε να φωτίσει ακόμα περισσότερο ορισμένα στοιχεία σχετικά με τον τίτλο, κυρίως ως προς το θέμα των δυνατοτήτων της Samus.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, η οποία θα πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι φορώντας μια Power Suit, πρόκειται να έχει στη διάθεσή της το arm cannon- σήμα κατατεθέν του χαρακτήρα, με ικανότητες beam attack και missiles. Ακόμα, την επιστροφή τους θα κάνουν οι ικανότητες slide και morph ball ενώ η Samus θα έχει και τη δυνατότητα για melee counters. Τέλος, το gameplay περιλαμβάνει και jumps ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για χρήση των Aeion ικανοτήτων, μιας ειδικής μυστικής ενέργειας η οποία θα χαρίζει παροδικά στην Samus ειδικές ικανότητες όπως το cloaking.

Υπενθυμίζεται ότι το Metroid Dread αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου του 2021, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

The post Νέο trailer και πληροφορίες για το Metroid Dread appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα