Εκτενείς πληροφορίες για το Deathloop

Κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2021, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Arkane Lyon αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό ένα εκτενές video, κάνοντας μια βαθιά βουτιά στα χαρακτηριστικά του Deathloop, του επερχόμενου “puzzle murder” τίτλου πρώτου προσώπου που ετοιμάζει. Διαθέτοντας πληροφορίες από τους ιδίους τους δημιουργούς του, το video -διάρκειας περίπου 25 λεπτών- αναλύει λεπτομερώς το μενού, τους μηχανισμούς

και πολλά άλλα τμήματα του τίτλου.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ακόμη και μια ειδική συζήτηση σχετικά με το online PvP multiplayer κομμάτι του τίτλου, στο οποίο ένας εισβολέας παίκτης μπορεί να χαλάσει τη μέρα ενός άλλου παίκτη, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Julianna Blake, μιας αντίπαλου δολοφόνου για τον πρωταγωνιστή του Deathloop, τον Colt. Ως Julianna, θα μπορείτε να κυνηγήσετε τον Colt και να διαταράξετε την τρέχουσα πορεία του.

Φυσικά, η Julianna θα εμφανιστεί επίσης και ως AI εχθρός σε ορισμένα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του Deathloop, οπότε θα πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε την εξυπνάδα μας.

Περισσότερα στοιχεία για το Deathloop, μπορούμε να βρούμε στο Deep Dive video παρακάτω, με πληροφορίες από τους δημιουργούς της Arkane Lyon, Dinga Bakaba, Dana Nightingale και Bennett Smith.

Το Deathloop αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

The post Εκτενείς πληροφορίες για το Deathloop appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα