Νέο trailer για το World War Z

Ώρα να μάθουμε τις classes του τίτλου.

Η Saber Interactive και η Focus Home Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer για το World War Z, θέλοντας να παρουσιάσουν τις έξι διαθέσιμες classes που θα βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, τα perks και τον μοναδικό “τρόπο παιχνιδιού” που καθορίζεται από την ισορροπία μεταξύ της δύναμης πυρός και των ατομικών ικανοτήτων της κάθε class.

Θα υπάρχει η

Gunslinger class, με ισχυρό weapon damage και perks για ammo boosting, η Hellraiser class με ένα οπλοστάσιο γεμάτο με εκρηκτικά, η Slasher class με την «έμπιστη» λεπίδα τους και με αυξημένο melee damage, η Medic class με ένα stim pistol που θα μπορεί να θεραπεύει τους υπόλοιπους παίκτες από απόσταση, η Fixer class με εκρηκτικά πυρομαχικά και ένα perk αναπλήρωσης πυρομαχικών και, τέλος, η Exterminator class με τις Molotov και perks με fire damage. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι ο co-op τεσσάρων ατόμων τίτλος βασίζεται στην ομώνυμη ταινία της Paramount Pictures, και υπόσχεται να μας "βομβαρδίσει" με zombies χρησιμοποιώντας την dynamic “Swarm Engine” της Saber, μέσα από κάποιες "μοναδικές ιστορίες επιζώντων που θα διαδραματίζονται σε Νέα Υόρκη, Μόσχα, Ιερουσαλήμ και άλλες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο". Οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους και να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία όπλων, εκρηκτικών, turrets, παγίδων και οδοφραγμάτων για να κρατήσουν τις ορδές των zombies.

Το World War Z αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του για Xbox One και PlayStation 4 μέσα στο 2019.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, World War Z,neo, World War Z