Νέο 4Κ trailer για το Assassin's Creed: Origins

Το Τάγμα των Αρχαίων αποκαλύπτεται...

Μετά από μια σειρά από αινιγματικά teaser trailers που έγιναν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την αναμενόμενη συνέχεια της δημοφιλούς action-adventure σειράς, το Assassin's Creed: Origins.

Στο νέο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον player που ακολουθεί, αποκαλύπτεται και επίσημα το Τάγμα των Αρχαίων, μια δύναμη που αντιτίθεται

στα σχέδια και το έργο των Μετζάι. Το Τάγμα των Αρχαίων απαρτίζεται από μυστηριώδεις φιγούρες, οι οποίες έχουν καταλάβει καίριες θέσεις στα βασίλεια της αρχαίας Αιγύπτου και επιδιώκουν να αποκτήσουν τη δύναμη των Αιγύπτιων θεών. Φαίνεται μάλιστα πως ο Bayek, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, έχει έρθει σε επαφή μαζί τους στο παρελθόν, αν και οι συναντήσεις αυτές δεν είχαν γίνει σε πολύ καλό κλίμα.

Θα μάθουμε περισσότερα για το Τάγμα και για το ρόλο τους στη ζωή του Bayek όταν το Assassin's Creed: Origins κυκλοφορήσει και επίσημα για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 27 Οκτωβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα