Καινούργιο gameplay υλικό για το Super Mario Odyssey

Περιήγηση σε νέες περιοχές και modes.

Η Nintendo, κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Direct Live, παρουσίασε καινούργιο gameplay υλικό από το Super Mario Odyssey. Στο νέο βίντεο μπορούμε να δούμε τις νέες τοποθεσίες και ικανότητες που έχει ο Mario σε κάθε μια εξ αυτών, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται νέες λεπτομέρειες για το σενάριο του τίτλου, αλλά και νέα

modes τα οποία προβάλλουν διάφορα mini games. Επίσης θα υπάρχει και η λειτουργία του photo mode, η οποία θα επιτρέπει να αποθηκεύσετε διάφορες εικόνες τις οποίες θα μπορείτε να τις επεξεργαστείτε (τοποθέτηση φίλτρου ή portraid mode) και να τις στείλετε στο κινητό σας.

Παράλληλα, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα bundle, το οποίο θα περιέχει την κονσόλα Nintendo Switch, έναν ψηφιακό κωδικό για το Super Mario Odyssey, χειριστήρια "βαμμένα" στα κόκκινα χρώματα του δημοφιλή υδραυλικού (joy-cons) και μια θήκη για τη μεταφορά της κονσόλας. Το κόστος του συγκεκριμένου πακέτου θα ανέρχεται στα $379,99.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Super Mario Odyssey πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο gameplay υλικό του τίτλου.

switch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα