Νέες σημαντικές προσθήκες για το World War Z

Όπως νέα class και πλήρης δυνατότητα PvE cross-play.

Το World War Z, μέσα από τη διάθεση ενός νέου update, έγινε γνωστό ότι έχει λάβει πλήρη υποστήριξη για PvE cross-play (σε Xbox One, PS4 και PC) καθώς και μια νέα

playable class, τους Dronemaster. Η Dronemaster class αποτελεί την πρώτη playable class που εισάγεται στο παιχνίδι από τη στιγμή της διάθεσής του, τον Απρίλιο του 2019, ενώ θα έχει στο οπλοστάσιό της ένα προσωπικό drone που μπορεί να παραλύσει τα ζόμπι όταν βρεθούν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ως Dronemaster, οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν το drone τους μέσω του ενός perk tree, για να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού και την ομάδα τους. Θα μπορούν να ενισχύσουν τις επιθετικές δυνατότητες του για να το καταστήσουν ένα θανατηφόρο όπλο επίθεσης ή να αυξήσουν τις αμυντικές του δυνατότητες για να διασφαλίσουν ότι θα ταιριάζει καλύτερα στο να παρέχει υποστήριξη στην ομάδα τους.

Το νέο update εισάγει επίσης τον νέο μίνι εκτοξευτή χειροβομβίδων, ACW-20, με το δικό του upgrade tree. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης το μικρό διαμέτρημα του ACW-20 το καθιστά κατάλληλο για την εξολόθρευση μικρών ομάδων από undead πλάσματα.

Εκτός της εισόδου της Dronemaster class, του ACW-20 και της πλήρους υποστήριξης για PvE cross-play, το νέο update του World War Z έχει φέρει και μια σειρά από weapon upgrades, perk rebalancing, διάφορες διορθώσεις και κάποιες quality-of-life βελτιώσεις.

Το Dronemaster Update του World War Z είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα