Καθαρά επικεντρωμένο στα παιχνίδια το Xbox Games Showcase της MS

Όπως αναφέρει ο Aaron Greenberg.

Ο Aaron Greenberg, General Manager και Xbox Games Marketing στη Microsoft, επιβεβαίωσε ότι το Xbox Games Showcase της Πέμπτης 23/7 θα περιλαμβάνει μόνο ειδήσεις για παιχνίδια.

Μετά από τις διαφορές

εικασίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ότι ενδέχεται να δούμε την αποκάλυψη της «λιγότερο ισχυρής κονσόλας της επόμενης γενιάς -το "Xbox Series S"- (με το κωδικό όνομα Lockhart) και ορισμένων άλλων θεωριών από fans, o Greenberg θέλησε να ξεδιαλύνει τα πράγματα για το τι θα περιλαμβάνει η εκδήλωση.

"Ξέρω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το Xbox Games Showcase της επόμενης Πέμπτης. Βλέπω κάποιες μεγάλες προσδοκίες, οπότε αν είναι χρήσιμο, αυτό το show έχει ένα επίκεντρο, τα παιχνίδια", δήλωσε ο Greenberg μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. "Δεν θα υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις, τις συσκευές ή παρόμοιες ειδήσεις, μόνο παιχνίδια. Ένα ολόκληρο show επικεντρωμένο σε παιχνίδια, διάρκειας μίας ώρας. Ελπίζω να το απολαύσετε!"

Τα παραπάνω αποκλείουν να έχουμε ειδήσεις σχετικά με την κονσόλα, κάτι που είναι λογικό, καθώς το Xbox Series S αναφέρεται ότι θα αποκαλυφθεί από τη Microsoft τον Αύγουστο.

Το Xbox Games Showcase θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

I know everyone is excited for Xbox Games Showcase next Thursday. Seen some wild expectations so if helpful this show has one focus, games. No business, devices or similar news, just games. A whole show about hour long focused on games. Hope you enjoy it! https://t.co/eIPBsJtLbJ

Aaron Greenberg ??‍♂️❎ (@aarongreenberg) July 16, 2020xbox oneXbox One Series Xpc
Keywords
Τυχαία Θέματα