Νέα πλάνα από ναυμαχίες στο Skull and Bones

Δημιουργοί AC IV: Black Flag vs Δημιουργοί Skull and Bones.

Ένα νέο βίντεο για το Skull and Bones, τον τίτλο αφιερωμένο στις πειρατικές ναυμαχίες που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης Ε3 2017, δημοσίευσε η Ubisoft. Στο

συγκεκριμένο βίντεο δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σε μία ναυμαχία, με την μία ομάδα να αποτελείται από τους δημιουργούς του Assassin's Creed IV: Black Flag, ενώ στην δεύτερη βρίσκονται άτομα από την ομάδα ανάπτυξης του Skull and Bones. Η επιλογή των συγκεκριμένων αντιπάλων δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς οι δημιουργοί του Skull and Bones από την πρώτη στιγμή παρουσίασης του τίτλου, δεν έκρυψαν ότι το Assassin's Creed IV: Black Flag αποτέλεσε μία πηγή έμπνευσης για αυτούς, ενώ από τα πρώτα βίντεο του τίτλου που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι επιρροές του Black Flag στο gameplay του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Skull and Bones οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν πλοία, να προσλάβουν το πλήρωμά τους και να διαλέξουν τον καπετάνιο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος θα περιλαμβάνει τόσο single player mode, όσο και multiplayer, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για co-op.Το Skull and Bones αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018 για υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One, με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή. Τέλος όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη beta του τίτλου μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο (link).

Keywords
Τυχαία Θέματα