Διαθέσιμο το νέο update για το The Division

Με πολλές νέες προσθήκες σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσης του τίτλου.

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου update -έκδοση 1.70- για το Tom Clansy's The Division της Ubisoft. To τελευταίο update περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στο gameplay και στα όπλα, ενώ εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι, τα Global Events.

Τα Global

Events είναι PvE events που θα λαμβάνουν χώρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέσα από τα οποία οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν αποκλειστικά gameplay modifiers και loot. Το πρώτο Global Event έχει ξεκινήσει ήδη και όσοι συμμετέχουν σε αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν Tokens με τα οποία θα μπορούν να αγοράσουν Classified gear sets. Επίσης, θα έχουμε την εμφάνιση των Encrypted Caches, που περιλαμβάνουν διάφορα cosmetic αντικείμενα τα οποία για να μπορέσουν να ανοιχτούν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν διάφορα κλειδιά. Τα εν λόγω κλειδιά, οι παίκτες θα μπορούν να τα αγοράσουν με την χρήση πραγματικών χρημάτων ή να τα αποκτήσουν κατά τη διάρκεια του gameplay τους.

Όπως προείπαμε, το νέο update θα φέρει αρκετές νέες προσθήκες στον τομέα των παραμετροποιήσεων, όπως το Base of Operations που θα επιτρέπει πλέον την πλήρη παραμετροποίηση των προσώπων των χαρακτήρων, ή την προσθηκη των face masks - που οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν μέσα από τα Global Events- και των patches - που οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν μέσα από συγκεκριμένα Commendations.

Αναλυτικά όλες τις αλλαγές που θα φέρει το νέο update, μπορείτε να τις βρείτε εδω.

Το Tom Clansy's The Division κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα