Νέα gameplay πλάνα από το Uncharted: The Lost Legacy

Υποστήριξη Ελληνικών και -μικρές- διαφοροποιήσεις στο gameplay της σειράς.

Πριν λίγες ώρες οι Naughty Dog και Sony δημοσιοποίησαν ένα νέο gameplay βίντεο διάρκειας 13 λεπτών από τον επόμενο τίτλο της σειράς Uncharted.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η Chloe

και η Nadine βρίσκονται στα Western Ghats, μία καταπράσινη ορεινή περιοχή της δυτικής Ινδίας. Στόχος των δύο γνώριμων χαρακτήρων είναι η εύρεση ενός αρχαίου ινδικού κειμηλίου και για να τον επιτύχουν θα χρειαστεί να ανακαλύψουν τις χαμένες πόλεις της αυτοκρατορίας Hoysala αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τον Asav, τον πολεμοχαρή "κακό" της υπόθεσης. Όπως έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό, τα γεγονότα του Uncharted: The Lost Legacy λαμβάνουν χώρα λίγους μήνες μετά το τέλος του Uncharted 4.

Παράλληλα, στο βίντεο προβάλλονται κάποιες σκηνές μάχης, οι οποίες -όπως ήταν αναμενόμενο- έχουν αρκετές ομοιότητες με αυτές του Uncharted 4. Από τη πλευρά της η Naughty Dog υποστηρίζει ότι ο παίκτης θα έχει περισσότερη ελευθερία στο πως θα προσεγγίσει κάθε επίπεδο, είτε κάνοντας χρήση των πυρομαχικών που θα έχει στη διάθεσή του, είτε δοκιμάζοντας μία πιο stealth προσέγγιση, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον προς όφελος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα waypoints έχουν αντικατασταθεί από έναν "ψηφιακό" χάρτη, ο οποίος θυμίζει, σύμφωνα με τo blog post της Sony, εκείνον του Far Cry 2 και εμφανίζεται με ένα πάτημα στο touchpad του Dualshock 4. Επιπλέον το Uncharted: The Lost Legacy υποστηρίζει την τεχνολογία HDR και εκμεταλλεύεται την επιπλέον δύναμη του PlayStation 4 Pro προσφέροντας υψηλότερη ανάλυση στους κατόχους της βελτιωμένης έκδοσης της κονσόλας.

Ο standalone τίτλος θα κυκλοφορήσει -αποκλειστικά για PlayStation 4- στις 23 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική έκδοση, στη μειωμένη τιμή των €39,99. Επίσης για ακόμη μία φορά σε τίτλο της σειράς Uncharted, θα υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και μενού, με τον μεταφρασμένο τίτλο του παιχνιδιού να είναι "Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο". Τέλος, οι κάτοχοι του θα αποκτήσουν πρόσβαση στο πλήρες multiplayer mode του Uncharted 4, ενώ όσοι επιλέξουν να το προπαραγγείλουν, θα λάβουν ένα ψηφιακό αντίτυπο του Jak and Daxter: The Precursor Legacy, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 αργότερα μέσα στο 2017 ως PS2 Classic.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα