Νέα έκδοση του PlayStation VR ετοιμάζει η Sony

Διαθέσιμο στην ίδια τιμή, με βελτιώσεις.

Μία νέα έκδοση του PlayStation VR σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Sony, με την αποκάλυψη του να γίνεται με έναν "περίεργο" τρόπο, μέσω μίας ενημέρωσης της στήλης των Συχνών Ερωτήσεων για το VR headset στο PlayStation Blog. Το νέο VR Headset της ιαπωνικής εταιρίας, με κωδικό CUH-ZVR2, θα έχει

ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό που κυκλοφορεί ήδη, καθώς θα έχει ενσωματωμένη θύρα για ακουστικά 3.5 χιλιοστών.

Επιπλέον, το processor unit της ανανεωμένης έκδοσης του PlayStation VR θα υποστηρίζει HDR passthrough, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοχοι τηλεοράσεων με τεχνολογία HDR, δεν θα χρειάζεται πλέον να αποσυνδέουν, κάθε φορά που θέλουν να παίξουν σε αυτή, την κονσόλα τους από το processor unit. Δυστυχώς, για όσους ήδη είναι κάτοχοι του προηγούμενου μοντέλου PlayStation VR, το νέο processor unit δεν θα είναι συμβατό με το αρχικό headset και συνεπώς δεν θα πωλείται ξεχωριστά Παράλληλα, ο όγκος των καλωδίων που συνδέει τη κονσόλα με το processor unit έχει μειωθεί. Η τιμή του PlayStation VR -και των bundles που το περιέχουν- αναμένεται να μείνει ως έχει, ενώ όλα τα παιχνίδια θα υποστηρίζονται κανονικά και από τις δύο εκδόσεις.

Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας έκδοσης του PlayStation VR στην ευρωπαϊκή αγορά, όμως αυτό θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου στην αγορά της Ιαπωνίας. Τέλος, στην ιαπωνική αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία ανανεωμένη έκδοση για τα move controllers, με περισσότερες πληροφορίες να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα