Νέα αυτοκίνητα και διαδρομή διαθέσιμα στο Gran Turismo Sport

Συνεχίζει η δωρεάν υποστήριξη για τον τίτλο της Sony.

Για ακόμη μία φορά, η Polyphony Digital ήταν πιστή στο μηνιαίο ραντεβού της και πρόσθεσε αρκετό νέο περιεχόμενο στους κατόχους του Gran Turismo Sport. Όπως γίνεται με κάθε μηνιαίο update, για ακόμη μία φορά στο παιχνίδι θα προστεθεί αρκετό νέο -και δωρεάν- περιεχόμενο. Έτσι το χριστουγεννιάτικο update του Δεκεμβρίου,

θα φέρει στον τίτλο 7 νέα οχήματα, ανάμεσά τους αρκετά muscle cars, αλλά και κάποια αγαπημένα supercars. Ακολουθεί η πλήρης λίστα των οχημάτων που θα γίνουν διαθέσιμα με το 1.31 update:

2007 BMW M3 Coupé (N400)1963 Chevrolet Corvette Sting Ray Sport Coupe (C2) (N400)1995 Ferrari F50 (N500)2015 Greddy Fugu Z (N300)2016 McLaren P1 GTR (Gr.X)1978 Pontiac Firebird Trans Am (N200)2012 Tesla Motors Model S Signature Performance (Gr.X)

Ταυτόχρονα, με το νέο update θα προστεθεί στο Gran Turismo Sport η "South Route" για την πίστα Tokyo Expressway, μία φανταστική διαδρομή, που ωστόσο είναι βασισμένη στον δρόμο Shuto Expressway του Τόκιο. Εκτός από τα παραπάνω, θα γίνουν διαθέσιμα 7 νέoi γύροι για το GT League, το single player mode του παιχνιδιού, η FIA θα έχει πλέον το δικό της -ψηφιακό- μουσείο, ενώ οι φίλοι της φωτογραφίας θα χαρούν με την εισαγωγή αρκετών νέων scapes με χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα